Dnevne i svečane frizure

Svaka žena se često nađe u nedoumici oko odluke kakvu će frizuru nositi taj dan. Kosa zahtjeva pažnju i njegu, a zauzvrat daje lijep izgled, no većina žena i dalje ima problema sa stiliziranjem i odlukom oko frizure. Većina vas možda ni ne zna da se neke frizure koje izgledaju jako teško mogu napraviti čak u nekoliko minuta. Ovisno o dužini i volumenu vase kose, možete se poigrati raznim varijantama repa (spuštenog ili podignutog), zaigranim kovrčama, pletenicama ili jednostavno iskoristiti neku modernu traku i njome uz izradu frizure podići i kompletan styling odjeće.

Svečane frizure

Biranje savršene svečane frizure nije lagan posao. Kada biramo frizuru koja odiše elegancijom, moramo imati u vidu koji su trendovi. Osim toga,  bitno je da li imate ravnu ili kovrčavu kosu i kakav vam je oblik lica.

Kada je riječ o trendovima, i dalje su moderne elegantne frizure koje podrazumjevaju različite vrste pundji, pletenice, asimetrično oblikovanje …

Ako želite izgledati glamurozno u prilikama poput vjenčanja, maturalnoj večeri ili bilo kojoj drugoj vrsti svečanog događaja, morate imati savršenu frizuru koja odgovara vašem karakteru, obliku lica i odjeći koju ste odjenuli.

 

Galeriju naših radova možete pogledati OVDJE